Begüm Minkis

Yeniay ertesinde güçlü ruhsal taraflarımız ve yeni niyetlerimizle haftaya giriyoruz. 12 Mart 2024’de Venüs Balık burcuna yücelimde olduğu bölgeye geçerek ilişkilerdeki algılarımızı değiştirecek. Hayalleri gerçekleştirmek için kadersel fırsatlar önümüze çıkarken büyük resmi görmek, alacağımız ilhamlar işimizi epey kolaylaştıracak. Romantik komedi tadında ilişkilerin de dikkat çekebileceğini göstermekle beraber yardımlaşma ve empati bu hafta en çok ihtiyaç duyduğumuz şey olabilir. Haftasonunda 17 Mart tarihinde kesinleşecek Güneş ve Neptün kavuşumunun da hafta boyunca etkileri kuvvetli biçimde hissedilirken görülen rüyaları es geçmemek not almakta fayda var. Bir şeylere yürekten inanmak, sezgilere güvenmek ve kendini teslim etme kavramının önemi hafta boyunca hissedilecek. Fırsatların elimizden hiç anlamadan bir balık gibi kayıp gitmesin istiyorsak rehavet ve tembellikle mücadele etmek gerekecektir.

11 Mart 2024 (01:20) Merkür-Plüton altmışlığı gerçekleşecek. Etkili iletişim, sunum ve mülakat tekniklerine göre hareket edilebilir. Derin psikolojik analizler yapabiliriz. Fikirlerde başkalaşım görülebilir. Takıntı ve bağımlılıklarla daha rahat baş edilebilir. Kontrol merkezimizde kalmayı başarabiliriz. Bu açı kalıbı - + 3 gün boyunca etkilidir.

12 Mart 2024 (00:50) Venüs yüceldiği Balık burcuna geçiş yapıyor. 5 Nisan 2024’e kadar burada transit edecek. Sevgi dilimiz değişerek daha anlamlı, ruhsal derinliği olan, romantik, empatik ilişkiler kurmak isteyeceğiz. Bu sürecin ayarı olmayacak. Kazanımlarda kayıplar da büyük olabilir. Bolca aşk hayalleri, ciddi beraberlik, pembe panjurlu ev hayallerini destekleyebilir fakat asla es geçilmemeli ki Satürn de Balıkta olacağı için platonik duygular, ilişki bağımlılıkları, karşılıksız aşklar da epey sorun yaratmaya başlayabilir. Temeli sağlam kurulmamış ilişkilerde yalan ve samimiyetsizliklerin ortaya çıkmasıyla kadersel ayrılıkların vakti gelmiş olabilir. Maddi konularda aşırı saçılmaktan ziyade hesap kitap yapmak, planlı programlı bir şekilde hareket etmek çok önemli bir rol alacak.

17 Mart 2024 (14:22) Güneş-Neptün kavuşumu (27°Balık) gerçekleşecek. Anlamlı, manevi değeri yüksek, inançlarımızı ilgilendiren, yaratıcılığımızı tetikleyen konuları hayatımızın merkezine almak isteyebiliriz. Haberci rüyalar görülebilir. Vicdanımızla başbaşa kalmak isteyebiliriz. Dini ve spiritüel çalışmalar ruhumuza çok iyi gelebilir. Kavuşum açıları nötr olduğu için gölge yönüyle her duyduğumuza inanma ve etki altında kalmaya müsaitlik, yanıltıcı spekülatif hareketler, manipülasyonlara açıklık, aldatılma, dolandırılma ve skandal olayları da maalesef tetikleyebilir. Su kaynaklı doğal afetler, heyelan, aşırı yağışlı ve bulutlu havalar özellikle görülebilir. Açı kalıbı - + 5 gün boyunca yoğun olarak hissedilebilir.

Haftanın Önemli etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 11.03.2024: Herkese iyi haftalar! Güne Ay boşlukta başlıyoruz. Venüs gün boyunca 29° Kova burcunda anaretik derecede transit ederken ilişkiler ve para konularında önemli temalar vurgulanabilir ve farkındalık yaratabilir. Bireysel alanımızı korumak, iyi dostluklar kazanmak konusunda güçlü imkanların elimize geçebileceğini göstermektedir. 01:20’de Merkür-Plüton altmışlığı gerçekleşecek. Etkili iletişim, sunum ve mülakat tekniklerine göre hareket edilebilir. Derin psikolojik analizler yapabiliriz. Fikirlerde başkalaşım görülebilir. Takıntı ve bağımlılıklarla daha rahat baş edilebilir. Kontrol merkezimizde kalmayı başarabiliriz. Bu açı kalıbı - + 3 gün boyunca etkilidir. 03:19’da Ay boşluktan çıkarak Koç’a geçiyor. Tempomuz artıyor, adeta ateş bizi çağırıyor. Sportif faaliyetler, uzun yürüyüşler ve koşturmalar güne yayılabilir. Bizi geriye çeken durum ve koşullardan özgürleşmek için gereken cesareti bulabiliriz. 05:58’de Ay-Plüton altmışlığı gerçekleşecek. Kendimizden emin ve kontrollü bir şekilde sorunların üstesinden gelmek isteyebiliriz. Lider yönümüz açığa çıkabilir. Güç gösterisi yapmaktan hoşlanabiliriz. 06:14’de Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Haberleşme trafiği artabilir. Yeni bir eğitime başlamak, buluşmalar, başvurular, sunum hazırlamak, mülakatlar için günün tamamını değerlendirebiliriz. Aklımıza birden fazla yeni fikir gelebilir ancak hemen sazan gibi atlamadan önce iyi bir hazırlık yapmak gerekebilir. Ay Fazı: Yeniay.

Salı – 12.03.2024: Güne girişimizle birlikte 00:50’de Venüs yüceldiği Balık burcuna geçiş yapıyor. 5 Nisan 2024’e kadar burada transit edecek. Sevgi dilimiz değişerek daha anlamlı, ruhsal derinliği olan, romantik, empatik ilişkiler kurmak isteyeceğiz. Bu sürecin ayarı olmayacak. Kazanımlarda kayıplar da büyük olabilir. Bolca aşk hayalleri, ciddi beraberlik, pembe panjurlu ev hayallerini destekleyebilir fakat asla es geçilmemeli ki Satürn de Balıkta olacağı için platonik duygular, ilişki bağımlılıkları, karşılıksız aşklar da epey sorun yaratmaya başlayabilir. Temeli sağlam kurulmamış ilişkilerde yalan ve samimiyetsizliklerin ortaya çıkmasıyla kadersel ayrılıkların vakti gelmiş olabilir. Maddi konularda aşırı saçılmaktan ziyade hesap kitap yapmak, planlı programlı bir şekilde hareket etmek çok önemli bir rol alacak. 04:17’de Ay-Kuzey Ay Düğümü kavuşumu gerçekleşecek. Organik biçimde geliştirilmeye açık yeteneklerimizle rahatça ilerleyebileceğimizi göstermekte. Özbakım, kişisel ihtiyaçlar konusunda daha özenli olmak gerekebilir. 07:41’de Ay-Kiron asteroiti kavuşumu gerçekleşecek. Sağlıkla ilgili konular ve genel hassasiyetlerimiz vurgulanabilir. Şifa bulmak için çaba gösterebiliriz. 14:07’de Ay-Mars altmışlığı gerçekleşerek Ay günün geri kalanında boşlukta seyredecek. Bir konuda aşırı motive olabilir ve hevesli hissedebiliriz ancak acemi kafasıyla hareket ederken pek çok hataya açık olabilir ve gülünç konuma düşebiliriz. Ay Fazı: Yeniay.

Çarşamba – 13.03.2024: 03:28’de Ay boşluktan çıkarak yücelimde olduğu Boğa’ya geçiyor. Maddi ve manevi değerler önem kazanabilir. Bu geçiş kazanılan ve kaybedilenlerin büyük olacağını göstermektedir. İhtiyaçlarımızı gözümüzde büyütebilir ve bencillik yapmaya eğilim gösterebiliriz. Beslenme bozukluğu, zararlı gıdalara eğilim ve yemek sonrası şişkinlikler görülebilir. 05:56’da Ay-Venüs altmışlığı gerçekleşecek. Gün boyunca parasal fırsatlar olabilir. Hobilerimizle ilgilenebiliriz. Beğendiğimiz şeylere para harcamaktan çekinmeyebiliriz. 05:57’de Ay-Plüton karesi gerçekleşecek. Aşırı direnç büyük kırılmalara yol açabilir. Dayanma gücümüz yüksek olabilir fakat bir yolun sonuna da gelmiş olabiliriz. Gelişmek ve büyümek için başkalaşıma açık olmak, manipülatif baskı ortamlarından uzaklaşmak gerektiğini göstermektedir. Bilinçaltı travmaları aşılabilir. 22:30’da Ay-Satürn altmışlığı - + 2 saat sert, dayanıklı şeyler alınabileceğini göstermektedir. Uzun vadeli hayırlı yatırımlar yapılabilir. Arzu ettiğimiz konularda pes etmemek, davalarda diretmeyi sürdürmek gerekebilir. Ay Fazı: Yeniay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 14.03.2024: Ay tüm gün Boğa’da seyrine devam etmektedir. 02:12’de Ay-Jüpiter kavuşumuyla gece saatleri mutlu ve huzurlu hissedebiliriz. Gün boyunca sahip olduklarımızı kar sayabileceğimizi ve şükür duygusu geliştireceğimizi ifade ediyor. 13:00’de Ay-Uranüs kavuşumuyla - + 2 saat ani plan değişimleri ve şok edici gelişmeler görülebilir. Sosyal çevremizde tuhaf davranışları olan kişiler sabrımızı zorlayabilir. Dünya genelinde yer sarsıntıları, ekonomik depremler görülebilir. Ne olduğunu bile anlamadan kayıplar yaşanabilir. Bireysel hakları korumak ve insanları özgür bırakmak gerekebilir. 19:00’da Ay-Mars karesi - + 2 saat körü körüne bir şeyleri sahiplenmenin kayıplara yol açabileceğini göstermektedir. Sarsıcı ve strese sokan durumlar karşısında soğukkanlılığı korumak gerekebilir. 20:56’da Ay-Güneş altmışlığıyla Ay Hilal fazına geçiş yapıyor. - + 2 saat yeni başlangıçlar yapılabilir veya zaten geçmişte başlatılan işler de geliştirilebilir. Potansiyeli en üst seviyede değerlendirmek için garantici olmak yerine farklı seçeneklere de açık olmak, kontrolcü olmamak ve sınırsız kaynaklara kendini teslim etmek gerekebilir. Ay Fazı: Hilal.

Cuma – 15.03.2024: 01:29’da Ay-Neptün altmışlığı gerçekleşecek. Ay takibinde boşluğa giriyor. Gece ilham dolu geçebilir, önemli rüyalar görülebilir ve ruhsal çalışmalar yapılabilir. 01:29-06:15 arasında Ay’ın kısa bir süre uyku saatlerinde boşluk macerasından sonra İkizler burcuna geçerek boşluktan çıkıyor. Ay İkizlerdeyken tezcanlı, meraklı, sosyal olmak isteyebiliriz. Her şeyin yüzeyseli, basit ve kısa olanı ilgimizi çekebilir. Hazır yiyeceklerle beslenmek isteyebiliriz. Kısa yolculuk planlanabilir, mini eğitim programlarına yazılabilir. El bakım ve masajları için ideal bir gün. 08:59’da Ay-Plüton üçgen açısı gerçekleşecek. - + 2 saat sinir sistemimiz hassaslaşabilir. Evren bizden büyük hareketler ve ciddi manevralar bekleyebilir. Değişken koşullar olumlu ve olumsuz anlamda bizi etki altına da alabileceği için zekayı her işte kullanmak gerekebilir. 13:59’da Ay-Venüs kare sert açısı meydana gelecek. - + 2 saat dalgalı bir denizdeymiş gibi hissedebiliriz. Kararsız ve yüzeysel davranışlar sergilenebilir. Aynı anda iki fırsat ortaya çıkabilir. Maymun iştahlılık ilişkilerde görülebilir. Ay Fazı: Hilal.

Cumartesi – 16.03.2024: Herkese iyi haftasonları! Ay tüm gün İkizler burcunda seyrine devam ediyor. Zihnen aktif ve sorgulayıcı koşullar altındayız. Üretmek, plan yapmak, öğrenmek, araştırmak isteyebiliriz. 01:10’da Ay-Merkür altmışlığı gerçekleşecek. Yeni yerler keşfedebilir, bir yerlere abone olabilir, sitelerde üyelikler oluşturabiliriz. Hafıza geliştirme çalıştırmaları iyi sonuç verebilir. Unuttuğumuz bir şey aniden aklımıza gelerek bizleri mutlu edebilir. 03:05’de Ay-Satürn karesi - + 2 saat bir sorunu anlamaya ve çözmeye çalışacağımızı göstermektedir. Olayları didik didik edebiliriz. Hatalı ses tonu, manipülatif ifadeler, üslup sorunları iletişim tıkanıklarına yol açabilir. Tam ustalaşmadığımız, bilmediğimiz durumlarda insanlarla iddialaşmaktan uzak durmakta yarar var. 10:24’de Ay-Kuzey Ay Düğümü altmışlığı gerçekleşecek. Sabah saatleri zihnen tazelenmek için bir uğraş bulmanın zor olmayacağını göstermekte. Biz öylece dursak bile dış koşullar bizi rahat bırakmayabilir. Ani bir telefon veya planlar günün ritmini değiştirebilir. 14:33’de Ay-Kiron asteroiti altmışlığı gerçekleşecek. - + 2 saat dil yaralarının kapanması, hataların telafi edilmesi, kendimizle ilgili olumlu düşünceler içerisine girerek şifalanabileceğimizi göstermektedir. Ay Fazı: Hilal.

Pazar – 17.03.2024: 04:02’de Ay-Mars üçgen açısı gerçekleşecek. Gece saatleri fazla düşünmek, bazı meşkaleler uykuya dalmakta zorluk çıkarabilir. 07:10’da Ay-Güneş, 07:42’de de Ay-Neptün kare sert açıları meydana gelecek. Sabah saatleriyle bu açılar dengesiz tarafımızın ortaya çıkacağını göstermekte. Zaten 07:42-12:40 arası Ay boşlukta da olacak. Daha fazla bünyeyi zorlamamk, dinlenmek ve sakinleşmekte yarar olabilir. 12:40’da Ay boşluktan çıkarak kendi yöneticiliğinde olduğu Yengeç burcuna geçiş yapacak. Ailemiz, evimiz ve yakın dostlarımıza özlem duyabiliriz. Şefkatli bir ele ihtiyacımız artabilir. Koruyucu, besleyici, anaç tarafımız ortaya çıkabilir. Çocuğumuzla, annemizle özel olarak ilgilenebiliriz. İştahlar açılabilir ve boğazlar durmayabilir. Kolaylıkla kırılgan hale gelebiliriz. İlişkilerde gerektiği yerde mesafe koymamak itibar kayıplarına da neden olabileceği için dikkat etmek gerekebilir. 14:22’de tüm hafta boyunca etkileri hissedilen Güneş-Neptün kavuşumu tam olarak kesinleşiyor. Anlamlı, manevi değeri yüksek, inançlarımızı ilgilendiren, yaratıcılığımızı tetikleyen konuları hayatımızın merkezine almak isteyebiliriz. Haberci rüyalar görülebilir. Vicdanımızla başbaşa kalmak isteyebiliriz. Dini ve spiritüel çalışmalar ruhumuza çok iyi gelebilir. Kavuşum açıları nötr olduğu için gölge yönüyle her duyduğumuza inanma ve etki altında kalmaya müsaitlik, yanıltıcı spekülatif hareketler, manipülasyonlara açıklık, aldatılma, dolandırılma ve skandal olayları da maalesef tetikleyebilir. Su kaynaklı doğal afetler, heyelan, aşırı yağışlı ve bulutlu havalar özellikle görülebilir. Açı kalıbı - + 5 gün boyunca yoğun olarak hissedilebilir. Ay Fazı: İlk dördün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle,
Begüm Minkis