Begüm Minkis

5 Nisan 2024 İstanbul’a göre 07:00’de Venüs 0° Koç burcuna geçiş yaparak 29 Nisan 2024’e kadar devam edecek delidolu aşkların zamanını başlatıyor. Venüs Koç burcunda zarardadır. Bu evrede enerji o kadar çok yükselebilir ki adeta küçük dağları ben yarattım diyebiliriz. Başımızda gençlik rüzgarı, kavak yelleri esebilir. Bu sebeple transit sürecinde karşımızdaki kişilere söz hakkı tanımaya özen göstermek, ergen isteklerden kaçınmak, bir amaç için tek yürek olmaya çabalamak gerekebilir. İlişkilerin dengesini ve huzurunu korumak istiyorsak agresiflikten uzaklaşarak politik olmayı da deneyebiliriz. Hayata kök salmak, değerlerimiz için mücadele vermek isteyebiliriz. Yeni ilişkiler büyük bir tutkuyla, hızlı bir şekilde başlayabilir. İlk hamleyi yapmak, duyguları ve düşünceleri karşı tarafa açmak kolay gelebilir. Çok fazla itirafın geleceği zamanlara giriyoruz. Venüs Koç transiti herkes için denenmemişi deneme ve hayalleri gerçekleştirmenin zamanı. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Koç burcu Mars yönetimindedir. Yönetim, fetih, savunma, mücadele gibi kavramları ifade eder. Uyum ve ahengin sembolü Venüs gezegeninin tabiatına bu kavramlar aykırıdır tam tersi ateşkes, politik olmakla ve nabza göre şerbet vermekle ilgilidir. Venüs bu sebeple Koç burcunda etrafa kontrolsüz bir enerjiyi yayabilmekte. İlişkilerde dengelerin bozulma riskini veya zaten bozuk dengeleri tekrar yoluna sokmak için zoru oynayabiliriz. Gemileri yakmaya gönüllü değilseniz dürtüsel agresif çıkışlar yapmamaya özen göstermek iyi olabilir.

Gölge yönüyle nefsi isteklerde artış görülebilir, cinsellik maksatlı tek gecelik ilişkiler kurulabilir. Aldatma-aldatılmalarda artış gözlemleyebiliriz. Bencillik yapılabilir ve şımarıklık görülebilir. Adil ve mantıklı olmaya özen göstermek gerekebilir. Olumlu anlamda ise herkes için az laf, çok iş zamanı başlıyor. Maddi bir mücadele başlayabilir. İcraatleri arttırabiliriz. İlişkilere can verilebilir, tutku ve amaç katılabilir. Bir alanda korkular aşılabilir, cesur hamleler ilişkileri geliştirebilir.

Venüs denildiğinde akla küçük parasal fırsatlar, dişil enerji, sevgi ilişkileri, kıymetli eşyalar, adalet ve değerli taşlar gelir. Parasal konularda aşırıya kaçmamak gerekebilir. Lüks ve değerinin çok dışında şeylere fahiş fiyatlar verilebilir. Dişil enerji yükselişe geçebilir. Kadın gücünü konuşabiliriz. Yeni önderler ortaya çıkabilir. Ekonomi de şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Ani dramatik düşüşler veya çıkışlar, fiyat indirimleri görülebilir.

Venüs transitinin süreç boyunca ay düğümleriyle etkileşim kuracağı için dikkate değer, unutulmayacak ve kadersel değişiklikler getirmeye aday. 6 Nisan 2024 Venüs-Plüton altmışlığı gerçekleşecek. - + 5 gün ilişkilerde bitti denilen yerde küllerden yeniden dirilme gözlemlenebilir. Değişen ve dönüşen koşullar bizi güçlendirebilir. Mücadeleci ve stratejik davranmak gerek. İnatçılık ve direnç maalesef sorunları beraberinde getirecektir.

17 Nisan 2024 Venüs-Kuzey Ay Düğümü kavuşumu gerçekleşecek. - + 5 gün ilişkilerin kaderi yeniden şekillenebilir. Tanışmalar, yakınlaşmalar veyahut ayrılıklar olabilir. Uyumun olmadığı yerde herkes kendi yoluna gitmeye karar verebilir. Bir şeylere meydan okunabilir. Bizden beklenmedik çıkışlar sergileyebiliriz. Büyük yatırımlar, iş girişimleri, işbirlikleri, lüks masraflara gözümüzü kırpmadan girişebiliriz.

19 Nisan 2024’de Retro Merkür ile Venüs altmışlığı gerçekleşecek. - + 3 gün geciken ve ertelenen konularla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Kaybettiğimizi sandıklarımız tekrar önümüze düşebilir. 21 Nisan 2024’de Venüs-Kiron asteroiti kavuşumu gerçekleşecek. - + 5 gün geçmiş yaraları deşmek üzebilir. Birileri için kahramanlık yapmak isteyebiliriz veya bize karşı yapılabilir. Bazı kişiler büyük bir şifalanma yaşarken bazı kişiler de öldürmeyen acı güçlendirir diyebilir.

Venüs transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Kendinize olan güveninizin daha çok arttığını görebilir belki de kaybolan inancınızı tekrardan kazanabilirsiniz. İlişkilerde sessizliğinizi bozabilir geçmişe nazaran daha talepkar ve lider tavırlar takınabilirsiniz. Hayatınıza heyecan katan yeni insanlar girebilir. Tek başınıza önemli sorumlulukların üstesinden daha kolay gelebilirsiniz. Güzelliğiniz öne çıkabilir. Cazibeniz, sportif davranışlarınızla hemen dikkat toplayabilirsiniz. İmajınızı değiştirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: İçsesinizi susturmayı öğrenebileceğiniz biraz sakinleşmeyi arzu edebileceğiniz bir süreçten geçebilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa şifalanabilir özellikle ruhsal açıdan yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz. Tek başınıza tatile çıkabilirsiniz. İlişkilerde geçmişte size yapılan veya sizin yaptığınız hataları telafi edebilir, zararların kıyısından dönebilirsiniz. Sanatsal işlerle ilgilenmek için destekleyici bir süreç olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Hayallerinizi gerçekleştirmek için yeni adımlar atabilirsiniz. Mesleki gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Kendi işinizi kurabilirsiniz. Sosyal medya çalışmaları yapabilirsiniz. Proje görüşmeleri yapabilirsiniz. Lider ve cesur davranırsanız her bakımdan geleceğinizi olumlu yönde değiştiren gelişmeler olabilir. Sosyal hayatınız da canlanabilir. Arkadaşlarınızla keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Partnerinizi arkadaşlarınızla tanıştırabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Kariyerinizde doğru tercihler yaparak yeni başarılar kazanabilirsiniz. Kadersel olarak yön değişimleri olabilir. Sezgileriniz başarının nerede olduğunu size fısıldayabilir. Toplumsal görevlerinizi ilgilendiren konuları gözden geçirme ihtiyacınız olabilir. Otorite figürlerinin sizi duygusal olarak desteklediği ve empati kurduğu bir zaman olabilir. İlişkilerinizi medeni bir şekilde yönetebilirsiniz. Boşanma sürecindeyseniz eğer tamamlanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Fikirlerinizi özgürce inşa edebileceğiniz bir zaman olabilir. İnsanlarla daha iyi iletişim kurabilir, problemlere yaratıcı çözümler üretebilirsiniz. Seyahatleriniz oldukça hareketli geçebilir. Yerinizde durmak istemeyebilirsiniz. Akademik çalışmalar, hukuki konular, ticari faaliyetlerden kazanç elde edebilirsiniz. Herhangi bir konuda ilahi adalet yerini bulabilir. Yeni bir spor dalına ilgi duyabilirsiniz. Bekarsanız yeni biriyle flört etmeye başlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Aradığınız destekler gelebilir. İlişkilerdeki paylaşımlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bitmeyen krizler, anlaşmazlıklar ve haksızlıklar varsa arınma sürecine girebilirsiniz. Bozuk dengeleri yerine getirmek için bir şeyleri geride bırakmaya gönüllü olabilirsiniz. Psikolojiniz iyileşebilir ve daha cesur hissedebilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz bir yatırımı hayata geçirebilirsiniz. Miras, tazminat, nafaka ve sigortalar yoluyla para kazanabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Aranızın bozuk olduğu biriyle barışabilirsiniz bu süreçte. İlişkileri yola sokmak daha kolay olabilir. Ayrılık sürecindeyseniz anlaşmazlıklar son bulabilir. Bekarsanız ilişki düşünebileceğiniz biri hayatınıza girebilir. Yarım kalan evlilik planları tamamlanmaya başlayabilir. Kariyerinizde stratejik davranışlar sergileyebilirsiniz. Hayırlı iş ortaklıkları için imza atabilirsiniz. Danışmanlık ve davalar üzerinden kazançlı çıkabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Hayatınızda her konuda düzen nizama önem verebilirsiniz. Çalışkanlığınız ve üretkenliğiniz artabilir. Stresli ortamları iyi yönetebilir, düşmanlıkları aşabilirsiniz. İşinizde görev değişikliği olabilir. Arzu ettiğiniz departmana geçebilirsiniz. Tazminat alarak işinizden ayrılmanız da mümkün. Yarım kalan bir diyet, spor faaliyetine tekrar devam edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanların hataları gözünüze çarpabilir ve yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Romantizme, hediyelere ve eğlencelere doyabileceğiniz bir zaman. Eski sevgilileriniz de kapıya dayanabilir bu süreçte. İlişkilerde şansınızı zorlayabilirsiniz. Spor yapmaya ve dans etmeye başlayabilirsiniz. Şans oyunlarından, riskli parasal işlemler sayesinde beklemediğiniz bir güç elinize geçebilir. Pervasız bir şekilde para harcamaya eğilim gösterebilirsiniz. Özel hayatınızı çevrenizden gizlemek zorlaşabilir. Bir konuda popülerlik kazanabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Aile hayatınıza ve evinize daha çok efor sarf edebilirsiniz. Dekorasyon, tasarım ve tadilat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Yakınlarınızla duygusal destek hem arayabilir hem de kolay bulabilirsiniz. Bekarsanız eski bir ilişkiye özlem duyabilirsiniz. Geçmişinizi çok düşünebilirsiniz. Sağlam bir ilişkiniz varsa evlilik planları yapılabilir, taşınma süreçleri gerçekleşebilir bu süreçte. Partnerinizi ailenizle tanıştırmayı düşünebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Kısmetleriniz çifter çifter gelebilir bu süreçte. Sosyal medya, eğitim ve ticari konularda birden fazla seçenek kafanızı karıştırabilir. Kardeş ve kuzenlerinizle ortak girişimler planlayabilirsiniz. Bir arkadaşınızla yaşadığınız egosal sürtüşme olduysa eğer bitebilir. İki partner arasında kalabilirsiniz bu süreçte. İlişkilerde zeka ve entelektüelliğe çok önem verebilirsiniz. Yeni araba, telefon veya bilgisayar satın alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Hem iş hayatınız hem paradan yana desteklenebilirsiniz. Kıymetli bir şey satın alabilirsiniz veya hediye gelebilir. İlişkilerde size değer veren bir insanla filizlenebilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güven ve huzurunuz artabilir. Süren bir beraberliğiniz varsa eğer evlilik düşünebilir, sorumluluklara sıcak bakabilirsiniz. Maddi konularda ne kadar risk almak istediğinizi gözden geçirebilirsiniz, her alanda alma verme dengesini kurmaya çalışabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis